Skip to content
CASE

Jackson: The Movie

Jackson: The Movie is een korte film opgenomen in Los Angeles. Deze film vertelt over privacy, onder de vorm van komedie. De film is nu in postproductie en komt binnenkort op de schermen. Dus nu, met een strakke en goed uitziende website, geoptimaliseerd voor SEO, is deze productie klaar om tonnen exposure te krijgen.

Hoe zetten we de artistieke kant van Jackson: The Movie om naar een online presence?

Deze film stelt een belangrijk onderwerp voor ieder mens aan de orde – privacy. De wereld verandert elke seconde, en de regels ook. De sociale afstand wordt kleiner, het handelen van mensen gebeurt met het oog op de mening van anderen, iedereen wil pronken met zijn leven, en nog erger, vreemden staan klaar om in andermans leven te komen. Er kan zoveel misgaan.

Jackson: The Movie, heeft een eigen stijl. Het heeft zijn eigen missie, en boodschap. De uitdaging is hier om dat te vertalen in een ontwerp en user flow die deze boodschap kan overbrengen.
De film heeft meer en minder 15 minuten nodig om deze taak te volbrengen. Wij hebben maar een paar minuten, namelijk de tijd die een gebruiker op de webpagina doorbrengt. Hoe kunnen we de missie ervan goed weergeven? En zijn boodschap? Hoe ziet de gebruikersstroom eruit?

Hoe we in contact kwamen met het Productieteam, om een website te maken die indruk maakt

Zoals elke goede website begint het proces met praten met mensen. Voordat we aan de website begonnen te werken, concentreerden we ons op de film. Het script gelezen, en flink gepraat met de regisseur, Ruslan Umyarov. We begrepen dat de essentie van Jackson: The Movie, is om speels van komedie naar serieuze onderwerpen te gaan.
Nadat we begrepen hadden hoe we het merk goed moesten neerzetten, begonnen we te ontwerpen terwijl we nauw contact hielden met de leden van het productieteam. Na een paar iteraties is het zover.

We creëerden een speelse maar serieuze en professionele website, die ook de Holliwoodiaanse vibe overbrengt. Verder, voor de praktische kant, richtten we ons zowel op het SEO aspect als op de marketing en hielpen we de Productie met het bedenken van een marketingstrategie.

97

Overal Performance Score

1685

Lines of code, and counting!

TIJD OM TE CONNECTEN

Let’s talk en kijken of we bij elkaar passen

Meestal in de vorm van een meet and greet, praten we over je doelen en kijken we of we een match zijn. Als onze diensten overeenkomen met je intenties en je bent tevreden, dan praten we verder en maken we een plan.