Skip to content
Uitgebreide

GRATIS SEO-analyse voor bedrijven met een online aanwezigheid

Laat je e-mail en website achter je en vind je SEO-analyse in een paar dagen in je inbox!

Gedetailleerde analyse van je website / webshop

Concrete punten voor verbetering

Incl. Brainstormsessie

Gratis SEO Scan

Wat krijg ik straks?

Binnen een paar dagen kun je een gedetailleerde SEO-analyse van je website in je inbox verwachten. Dit document zal bulletpoints bevatten over waar de website verbeterd kan worden en en uitleg over zijkansen. Wanneer onze experts de website analyseren, kijken ze eerst naar de technische kant van de website. Is de website traag? Staat er te weinig content op de pagina’s, of zijn de afbeeldingen misschien te groot om te laden? Deze punten zijn belangrijk omdat ze een prestatie-killer zijn voor je website.

Ten tweede kijken we naar de strategische kant van je website. Hebben je zoekwoorden voldoende volume. Zijn ze gemakkelijk te overwinnen of juist moeilijk. Nadat je deze analyse hebt ontvangen, staan we open voor een gratis brainstormsessie met je om te helpen met een plan om het volledige potentieel van je website of webshop te ontsluiten.

Waarom is SEO belangrijk voor mijn website?

Met een goede SEO-strategie kun je het volledige potentieel van je website of webshop bereiken. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines zie je een grotere zichtbaarheid, hogere posities op zoekmachines en meer organisch verkeer. Dit leidt tot meer potentiële klanten die je bedrijf online vinden. Investeren in SEO kan je ook een concurrentievoordeel geven ten opzichte van andere bedrijven in je branche en kan een langdurig voordeel opleveren voor de online aanwezigheid van je bedrijf. SEO is een van de meest efficiënte vormen van marketing.

Claim nu je Gratis SEO analyse

Laat je e-mail en website achter je en vind je SEO-analyse in een paar dagen in je inbox!