Skip to content
CASE

franskehuisman.nl

Franske Huisman is Filosofisch gedragswetenschapper met een ongewoon levensverhaal. Ze schreef haar boek “Waar Alles Samenkwam” en had een ruimte op het internet nodig om haar gedachten en interessante filosofische theorieën te delen. Ze nam contact met ons op en we hielpen haar graag met haar missie. Maar hoe deden we dat?

Franske Huisman is schrijfster, en filosofisch gedragswetenschapper, die haar gedachten wil delen en haar eigen digitale paleis op het internet wil hebben

Franske Huisman is schrijver en filosofisch gedragswetenschapper die haar unieke perspectieven en inzichten met de wereld wil delen. Ze streeft ernaar een digitaal paleis op het internet te creëren waar ze haar werk kan presenteren en in contact kan komen met anderen die haar interesses delen. Met haar achtergrond in filosofie en gedragswetenschappen brengt Franske een uniek perspectief op de onderwerpen waarover ze schrijft, en ze hoopt haar platform te gebruiken om zinvolle discussies te bevorderen en anderen te inspireren om dieper na te denken over de wereld om hen heen.

Naast het delen van haar gedachten en inzichten wil Franske ook haar eigen boek “Waar alles samenkwam” promoten. Als gepubliceerd auteur is Franske gepassioneerd over het verspreiden van de boodschap van haar boek en het aanmoedigen van anderen om de ideeën en thema’s die zij in haar schrijven heeft verkend te onderzoeken. Via haar digitale paleis hoopt ze een breder publiek te bereiken en in contact te komen met lezers van over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in filosofie, gedragswetenschap en de raakvlakken tussen deze disciplines. Met haar unieke stem en inzichtelijke perspectieven is Franske klaar om een blijvende impact te hebben in de literaire wereld.

Hoe hebben we een minimalistische website gebouwd waarmee Franske de lezer kan laten zien waar het echt om gaat: de boodschap?

Franske kennende en begrijpend geeft ze niet om pakkende ontwerpen, en mooie schermen. Het gaat haar om de boodschap. Dus, om een minimalistische website te maken die Franske in staat zou stellen de boodschap van haar werk te laten zien, gebruikten we de kracht van WordPress. Ons doel was om een schoon en eenvoudig ontwerp te maken dat de aandacht van de lezer op de inhoud zou vestigen en Franske’s schrijven centraal zou stellen. We bereikten dit door een minimalistisch kleurenpalet te gebruiken en een strakke, gestroomlijnde lay-out die Franske’s schrijven laat zien en haar boek “Waar alles samenkwam” promoot. Door ons te concentreren op de essentie en onnodige afleiding te vermijden, konden we een website maken die Franske’s boodschap echt laat stralen. Of bezoekers nu haar blogberichten lezen, over haar achtergrond leren of haar boek verkennen, de website biedt een soepele en naadloze ervaring die de kracht van Franskes werk echt laat zien.

100

Overall Performance Score

782

Lines of code, and counting!

TIJD OM TE CONNECTEN

Let’s talk en kijken of we bij elkaar passen

Meestal in de vorm van een meet and greet, praten we over je doelen en kijken we of we een match zijn. Als onze diensten overeenkomen met je intenties en je bent tevreden, dan praten we verder en maken we een plan.