Skip to content
STRATEGIE, DES&DEV, LANCERING

Onze aanpak voor jouw digitale uitdaging

Onze aanpak is uniek en gericht op het creëren van digitale oplossingen die een positieve invloed hebben op de wereld. Wij geloven in samenwerking en streven ernaar om stapsgewijs volledig functionele online platforms te ontwikkelen. Onze kracht ligt in het maken van goede strategische keuzes en het ontwikkelen van frisse en intuïtieve ontwerpen en technisch stabiele webapplicaties die toekomstbestendig zijn.

STAP _01

Begrijpen

We beginnen altijd met het stellen van veel waarom-vragen, zodat we zeker weten dat we begrijpen wat je met je product wilt bereiken. Zo kunnen we begrijpen of we het beste passen en hebben we beter inzicht voor strategische keuzes.

STAP _02

Strategie

Dit is wanneer we plannen beginnen te maken om jouw digitale oplossing tot leven te brengen. Jouw uitdaging wordt onze uitdaging. Als we het budget en het tijdschema kennen, maken we een Design&Development-plan rond de kerndoelen van het project, dat we vervolgens met jou delen en wachten op groen licht.

STAP _03

Design & Develop

Het is nu tijd voor creatief denken! Als je oplossing een ontwerp nodig heeft, gaat een van onze designers puzzelen en komt met concepten van hoe je project eruit komt te zien. We houden ontwerpen graag minimalistisch en strak maar pakkend, zo is er geen ruimte voor verwarring.
Als de designs zijn goedgekeurd, gaan we ze implementeren, samen met de business logica. Het is tijd voor onze devs om het knus te maken en te gaan typen. We blijven ontwikkelen en doorlopen revisiecycli, tot het resultaat aan je verwachtingen voldoet.

STAP _04

3, 2, 1… Launch!

Nu is je oplossing ontwikkelaar, en ready to rock! Wij helpen je bij de lancering en bieden diensten voor onderhoud en hosting. We voegen je toe aan onze lijst van projecten die we met trots op onze website tonen en we blijven graag samen innoveren. We houden dus contact en ontwikkelen graag verder met je, als jij en je product daar behoefte aan hebben.

TIJD OM TE CONNECTEN

Let’s talk en kijken of we bij elkaar passen

Meestal in de vorm van een meet and greet, praten we over je doelen en kijken we of we een match zijn. Als onze diensten overeenkomen met je intenties en je bent tevreden, dan praten we verder en maken we een plan.